Blog2018-12-13T13:01:12+01:00

maj 2020

Havehus på Amager

12/5/20|

Fint lille kolonihavehus på Amager. 45 kvm blev det til med 2 soveværelser og badeværelse med plads til vaskemaskine. Vi er gået lige til grænsen med højden på huset for at få oplevelsen af et større rum på de få kvm. Store vinduer inviterer haven indenfor og her er plads til masser af familie hygge og kolde drikke på terrassen.

april 2020

Bornholm, Bornholm, Bornholm……

12/4/20|

Så regner vi med at være i mål lige over påsken på Bornholm. Skøn skovgrund tæt på stranden og vi har stort set ikke været påvirket af corona udfordringen. Vores håndværkere er på stedet og passer på sig selv. Og shipping fra Letland er ikke underlagt restriktioner. Eneste lille udfordring har været levering af PU gulv fra København - men det skulle helst komme på tirsdag. Huset her har 2 soveværelser og en stor alkove, [...]

marts 2020

Fritidshus som i de gode gamle dage

12/3/20|

Her skulle tegnes et lille og nemt fritidshus til Sjællands Odde.  Det endte med 56 kvm + et lille isoleret atelier. Det blev til 2 værelser, badeværelse med udebad, lille entre og ikke mindst overdækket terrasse integreret i arkitekturen. Det er væsentlig  sværere at tegne et godt lille hus end tilsvarende større huse, da de sparsomme kvm skal gå op. Vi er selv ganske tilfredse med resultatet og glæder os til at komme til kaffe:o)

februar 2020

176 kvm tag

12/2/20|

Det kan virke stort og selve huset er da også på 132 kvm, fordelt på anneks og hovedhus under samme tag. Men det er lykkedes at skabe mange gode små rumoplevelser og flere gode terrasser, så huset fremstår hyggeligt og rart. Grunden på 4000 kvm gør også sit til at huset passer godt ind i omgivelserne. Vores kunder er gået hele vejen med gulvvarme, udebruser, stort anneks med eget bad etc. Vi håber de får [...]

oktober 2019

Blåt i blåt

15/10/19|

Så er vi næsten i mål i KBH SV. Husets to nuancer i linolie maling fungerer super fint og det lille hus med tårnet har både sin egen karakter og blender smukt ind i haveforeningens ånd. Vi glæder os til at blive færdige og aflevere nøglen til nogle forhåbentlig lige så glade kunder:o)

september 2019

September i hovedstaden

23/9/19|

Her i september er vi i fuld sving i Sydhavnen og Hvidovre. Begge projekter er helårs-tilbygninger. I Hvidovre bygger vi et master-bedroom med et walk-in-closet til en bungalow. Og i sydhavnen bygger vi et hus med tårn til et ældre kolonihavehus. To meget forskellige projekter som vi håber møder vores kunder godt:o)