Forskellige mennesker med forskellige behov

2019-01-26T21:10:55+02:0015/1/19|

Vi kan kun være tilfredse med den mangfoldighed vi møder i vores kunder. Det er ganske enkelt meget sjovere at skulle tegne og udvikle til forskellige mennekser med forskellige behov.

Her er to gode eksempler, der illustrerer det. Det blå hus har vi tegnet sammen med kunden til en haveforeningen der udmærker sig ved at være en mangfoldighed af former, farver og selvbyg. Et helt fantastisk sted, der oser af ånd og personlighed. Her er vi så heldige at kunderne netop ønsker et nyt hus, der taler haveforeningens sprog og med et tårn, som lokalplanen giver plads til.

Det andet eksempel er et sommerhus der påtænkes nedrevet for at give plads til nyt. Efter at have besøgt grunden syntes vi dog at det eksisterende hus har så mange kvaliteter at det med fordel kan bevares og “blot” suppleres med en mindre tilbygning. Tilbygningen indeholder rummeligt køkkenalrum og er transparent, da huset ligger til vandet. Ved denne øvelse har vi fået en gårdhave mellem de to huse til blæsende dage og bibeholdt havudsigten fra begge huse. Samtidig er det væsentlig billigere at bygge den mindre tilbygning frem for at rive ned og bygge helt nyt.