Leverum.dk er grundlagt af Direktør Henrik Stech og udspringer af ønsket om at tilbyde veldesignede huse i god kvalitet og til jordnære priser.

Henrik er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og der har altid banket et iværksætterhjerte under blusen. Så efter en længere årrække i bl.a. Økonomi- og Erhvervsministeriet samt uddannelsesverdenen pressede drømmen sig på og Leverum.dk blev født i 2015.

 

Efter grundig research og mange besøg, flyttede vi i 2017 produktionen til Letland. Her fandt vi det helt rigtige match og har nu en god produktion oppe at køre syd for Riga. Vores partner Roman er vores bærende kraft i Letland.  Han holder produktionen i flow og får det bedste ud af  håndværkerteams og kontoret.


Husene bygges i en 600 m2 samlehal i Letland. Det har en naturlig fordel ift. vejrliget, og samtidig kan vi holde materialespildet på et minimum i en kontroleret proces – modsat en byggeplads, hvor et spild på 25% ikke er ualmindeligt.

Husene bygges i samlesæt, så vi kan pakke det fladt ved shipping og vi kan komme ind hvor kranerne ofte ikke kan nå.

Det er naturligvis prisen på materialer og arbejdskraft, der har lokket os til Baltikum, og det har været og er super spændende at få indsigt i og arbejde med de arbejdsomme og gæstfrie Letter.